oslo_ fire bilder fra oslo i helga med heidi og susanne

blomer


_enda et bilde av kristine

prøvde å redigere helt annerledes enn jeg pleier i forbindelse med en skoleoppgave i grafisk sist uke.. hva synes du? :-)

its hard to get around the wind


_bak en parkeringsplass bak en kino i molde en dag etter skolen

blogger igjen alt for sent. med tanke på at jeg må stå opp 0600 for å komme me tidsnokk til skolen brude jeg ha lagt meg for lenge siden. men siden jeg har ganske mye skolearbeid som jeg har utsatt så altfor lenge og ikke får sove uansett så sitter jeg oppe og hører på alex turner sanger og leser om barokken og renessansen. hodet mitt har tatt feire og jeg får ikke til noe. trenger ferie nå.

andre med mye skolearbeid nå før ferien? 

+hør her og her 

dancing in the dark in the pale moonlight

lanadelrey-:
lana 
_kilde: tumblr

lana del rey er så inspirerende på alle mulige måter. gotta love her.

kristine


_fine kristine

enda et bilde av fine kristine fra en portrettserie jeg tok i foto i fordypning. (to andre bilder fra samme shoot her)

hva synes du? + blir fremdeles glad for konstuktiv kritikk!lys


_lys på soverommet, lys ute, lys i en gang

en solfylt første lørdag i juni. litt for kaldt til å føle at det er sommer og litt for mye vind. sår i halsen og tett i nesen, krysser fingrene for at jeg ikke blir skikkelig syk. om 7 dager skal jeg befinne med i fineste oslo/kristiania/tigerstaden med fineste suzi og heidi og nicki minaj. gleder meg mye. 

hva gjør du i dag? har sommeren kommet hos deg?

smoke


_heidi er en drage, haha

sene kvelder med fine venner og vannpipe er fint. hva synes du om bildet?

solsolsol
_ fire bilder fra de siste dagene

sol, varme, sommer. livet smiler nå.

i sort og hvit
_ to bilder av fine kristine

to av mange bilder fra onsdag. hva synes du? setter pris på konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger.

sommer og cafè besøk og bringebærsmoothie

_cafè besøk gjennom telefon og kamera, soldag med solbriller på, lekserlekserlekser

café med lilly i friminuttene med bringebær smoothie (nam!), iste og gulerotkake. er solsolsol og varmtvarmtvarmt ute hverdag. tatt mange bilder av fine kristine til foto i prosjekt i fordypning som kanskje kan lekkes litt ut her også om noen vil se.. dagene går til skole, ligge ute i sola, gå på fjellet og lekser. så mye skolearbeid! lager reklameplakat, og jeg lager en med bon iver til øya på. haha. 79 dager til jeg får se han live i norges fineste by og jeg gleder meg utrolig mye. 76 dager til florence + the machine, og det gleder jeg meg enda litt mer til. 65 dager til sommerfesten på giske. 53 dager til molde jazz festival. 30 dager til jeg skal til kreta. OG 13 dager til jeg skal til oslo på nicki minaj med verdens beste suzi og heidi!! deilig å ha så mye fint å se frem til.

har sommeren kommet til deg også? + si noe fint du ser frem til da!

hello may.


_fine blomster i hagen

endelig mai. fin fin månde. 30 29 dager til sommer. forhåpentligvis 30 29 fantastiske dager..  så ja, hei mai! håper du blir fin. 

nordic light


_Bjørn Opsahl's utstilling, Bjørn Opsahl in person (!!!!), litt festivaloversikt.

var i kristiansund på Nordic Light foto festivalen i går. brukte hele dagen på buss og vandring på ulike gallerier sammen med ragnhild marie og lillian. turte ikke å snakke med bjørn opsahl, ble så starstruck at jeg hold på å dø litt. haha. men fin dag da. 

noen andre som var der? hva har du gjort i helgen?

wrong, maybe right
_bilder helt fra rundt påskeferien, til nå


tok meg vist en plutselig bloggpause etter at blogglysten ganske sakte forsvant helt. men nå skal jeg prøve litt på nytt. har forandret på deisgnet og starter på blanke ark. håper også på å gjøre bloggen litt mer meg. så.. hei igjen. 

...dark paradise

// photos by me 

et lite utvalg av mange bilder jeg tok av fine aiveta onsdags kveld. hva synes du? hvilket likte du best?

1234

feiret familiebursdag hos min kjære storesøster på lørdag, sammen med blant andre mine fine tantebarn. selvom hun eldste har funnet ut at hun skal ta hendene opp foran linsa hver gang jeg skal prøve å fange et øyeblikk, fikk jeg tatt en del. hun ville ikke smile da, og på 90% av bildene har hun "fiskemunn". men det gjør vel egentlig ingenting, hun er jo så søt.men med eller uten farger? (+ gi meg gjerne konstruktiv kritikk, det blir jeg glad for.)

//photos by me 

..litt av hverdagen gjennom iphonen. fint å få sola igjen. tror det var første gangen i år, sånn på ordentlig. sover i søt panda t-skjorte for tiden, og går uten sminke, og møter ofte på jb og wolfyboy lautner sammen med rm. ♥
og et lite tips til alle andre instagramlovers: statigram (link) 
og to app-tips til alle med iphone: Lautner Photos og Bieber Photo Me!!! (sykt kult og søtt. hahah)

og sånn ellers så er jeg egentlig konstant trøtt og ganske mye stresset. skole liksom. jeg vil gjøre det bra, men får det ikke helt til. ingenting blir så bra som jeg vil det skal være, men jeg skal forsette å prøve. også skal jeg legge meg tildligere. fungerer ikke skikkelig uten nok søvn. 

↑ litt sånn ↑

åhh, nå skal jeg  fylle helgen med the vampire diaries, one tree hill, gossip girl, pretty little liars, new girl, the lying game og 90210, det skal bli fint. også skal jeg sove til jeg våkner av meg selv.
også skal jeg drikke masse te.  hva skal du i helga?//bilder: 1+3 av meg, 2 herfra, 4 ukjent

hyttekos

soffakos

sitter i en soffa på hytta sammen med mamma. jeg har på meg verdens beste sauetøffler som jeg kjøpte på klassetur til polen, og verdens beste nattbukse med blomster på som jeg fikk til jul. også drikker jeg vann. 

er ganske glad i dag. våknet til at pappa overrasket meg med en gave. en superfin gave. fisheye objektiv!! glede. tusentakk papz. driver å prøver det ut heftig nå (som dere ser...) . hehe.he.

peiis

ute snør det og jeg tror endelig at julestemningen begynner å komme. ikke så kult å få julestemning når jula er over, men det går vel fint... vi har fyrt i peisen og nå skal jeg se på tv resten av kvelden. kos.  
♥ hva gjør du i kveld? og i morgen?

//bildene: meg

verden

the world

det er to dager til jul.. og jeg har funnet ut det jeg ønsker meg aller mest i hele verden, men som jeg vet at jeg ikke får. det er egentlig helt ok at jeg ikke får det nå, for det går ikke. for jeg ønsker meg verden. eller, jeg ønsker å se verden. jeg ønsker å dra overalt og se overalt og bli kjent med....overalt. det er det største ønsket mitt. det er det jeg vil gjøre med livet. reise og oppleve. det er egentlig det eneste jeg helt sikkert vet at jeg vil.

my dream

♥ frankrike er dit jeg vil dra aller mest akkurat nå. alt med frankrike fascinerer meg sånn. det er så perfekt. språket, folket, moten, kunsten, maten, arkitekturen - alt. og mest av alt drømmer jeg om paris. paris er selve defiansjonen på drøm. på himmel. herregud, jeg har så lyst til paris at jeg får vondt i hjertet.

hvor drømmer du om å dra? hva er ditt største ønske?

//bildene: meg 

..

terminprøve i film i går og i dag. ganske stress. hater når det ikke blir sånn som jeg vil at det skal bli. fu final cutcutcut.
ps: savner fremdeles dubai. tror jeg vil flytte dit. og aldri dra igjen.

desert falkon

sunset

//photos by me

hjemme bra, men borte best

desert02

//photo by me

jeg vil tilbake til dubai nå. verdens fineste sted. helt magiskt.

14/11/11

....ny uke, nye muligheter. hør denne sangen. smil. drikk masse te. sov. le. les fine blogger. spis sjokolade. og pust.

fjall.jpg_effected

fjell.jpg

fjellll

 

// photo 1+2+3 by me, 4 via weheartit

enda tre til.

Hvar, Kroatia sommer 2011. var så fint der at hjertet mitt smelter litt. skulle ønske jeg tok flere bilder der. skal tilbake en gang ♥

//photos by me

tre.

alle de tre bildene er fra kroatia turen sammen med ragnhild marie i sommer. vil tilbake dit nå. 

//photos by me

...skal egentlig gjøre lekser nå. lol. drikker iste og lek(s)er i indesign. (hehe) + hva holder du på med?

//photo by me

høstmørket

jeg har hatt hodepine siden torsdag og jeg er sliten og trøtt, selv om det er søndag og jeg ikke har gjort noe som helst på to dager. men det går bra, jeg ser fremover til denne uka, jeg tror det kommer til å bli en fin uke. på torsdag begynner the vampire diaries på igjen, og det er lykke. åååh<3

jeg husker ikke når dette var. men det var fint. det hadde regnet og asfalten var våt og gatelysene lyste skikkelig fint. 
er glad for at det begynner å bli tidlig mørkt nå. det er fint (så lenge jeg ikker er alene.) høsten er så fiin <3<3

+ si noe fint med høsten da!

//photos by me

helghelghelg


//photo by me

denne helgen skal jeg chille. hva skal du?

graset er grønt for alle

akkurat nå ser jeg på idol. jeg heier på ISAK(!!) fra forrige episode. men jørgen hattemaker var også ganske flink.
her er et strå. og han som gidde is til dommerne var også flink. så flink at marion fikk frysninger når hun spiste is.

enda et strå. så ja hei. du burde se idol. ellers skjønner du ikke hva jeg skriver om. også er det mange som er flinke til å synge.

følg meg på twitter her. + hva driver du med?

//photos by me

lalala
//bildene er linket

stikker en tur på fjellet nå! hva driver du med?

da var det høst

først, litt bilder fra de siste dagene:
suzi sitt fine øye, fire menn som går i kveldssola i ålesund, skole veska og posen min samt en bikbok pose med ny stor cardigan oppi, og dobble peace.

i dag er det første september og det gjør meg litt glad. litt lykkelig. høsten er så fin den. gleder meg til september. og oktober. og november. elskerr -ber måndene. gleder meg til alle trærne blir gule og røde og oransje. det er fint det. enig?
og for å feire høsten, og ønske den velkommen, kjøpte jeg denne i går. chanel nummer 531, péridot. den er litt rar, litt stygg men aller mest fin.

i kveld skal jeg drikke te og se tv og slappe av. i morgen er det fredag og det skal bli fint med helg. og sånn ellers kan du høre på >denne< sangen. + hva driver du med?

//photos by me

mandag

hei. hva skjer? her er det bare chilling, in the three. cherry three.

hei igjen. sitter ikke i treet nå da. tørr ikke å ha med macen opp dit. tviler på at jeg får nett der uansett. sådetså.


ellers så drikker jeg sitron iste og spiser bixit turbar (den med blåbær er veldig (!!!) mye bedre enn den med sjokolade (sånn (lol) btw)) <3ellers var skoledagen kort og det var fint. vi gikk på tur og plukka bær og sopp og stekte pannekaker. jeg hadde støvler, men ble våt på føttene alikavell. men noe sånn helt seriøst og litt hemmelig: jeg begynner å bli lei av skolen allerede. har bare gått en uke og to dager.. jeg tror skoleåret kommer til å bli ganske fint og sånt, men jeg håper det går fort. men nå burde jeg kanskje, sånn egentlig, gjøre litt lekser og sånt annet diverse skole arbeid. herr.e.gud.

pluss: dere må høre på >denne< fine og søte sangen. gladsang. og hva gjør du på??

//private photos, editing by me

litt haust glede

fant et gult blad på verandaen. det var litt lykke.


//photo by me

+hei. jeg er lei av spotify lista mi. gi meg litt ny høst musikk og få meg til å smile da. værsåsnill. ♥

ooooh babylove


hei. i dag vil jeg egentlig bare ligge her, på sofaen og spise farget vingummi godteri å si at livet er fint selv om det ikke er så fantastisk som jeg vil at det skal være. godteriet ble det tomt for på lørdag, å det var egentlig ikke noe godt så det gjør ikke så mye. men nå sitter jeg her med feber og begynnende hals- og bihulebetennelse. det er egentlig ikke så gøy. tror jeg dør. DØR. dette her blir bare rot. men det får bare gå.. herregud. går å legger meg... å leser norwegian wood. vist jeg gidder å gå opp trappa. ja. lol.

^ her er den fine og gule og brae historien om en... som bor i tokyo. har ikke komt så langt enna. LOL.

MEN....

JEG HAR FÅTT MAC! så var livet fint alikavell daaa. <3<3<3<3

Hva driver du med da???

don't worry, be happy
hei. offisielt elev på vgs nå. er litt rart. hadde på meg prikkete kjole fra bikbok, svarte lave sko som jeg fikk for tretti kroner på hm og chanel neglelakk. angående neglelakken... måtte ha på rett før jeg dro, så det ble stygt. selv om det var black pearl, og selv om den er kjempe fin. lol. 
og pluss: jeg kjenner ingen i klassen min. ingen.


også pluss igjen: noen som hvet om en butikk de selger disse, vitamin well reload, i molde? sykt god. 

+noen andre som er i samme situasjon som meg? kommet i en klasse der du ikke kjenner noen? 

//photos by me

jeny
når vi var i kroatia var vi på en liten og veldig fin restaurant litt oppe i fjellene i Tucepi. Jeny heter restauranten og den skal være en av de beste i hele kroatia. vist du skal til makrska riveraen en gang, burde du få bord der. veldigveldig god mat. og du spise sitron isen. seriøst verdens beste is. ever. herregud så god den var.

har du vært der før? og hva synest du om bildene?

//photos by me

life is a beach//photos by me

i kroatia er vannet skikkelig fint og klart og blått. vil tilbake. nå.
+ se mannen med bebien på magen da! aw. og se fine ragnhildmarie med de fine brillene. liker.

hva har du gjort på i sommer? 

in the dark
// photos by me

split, kroatia. ble litt vanskelig å fokusere gjennom et bussvindu i 80km i timen.
en to tre

her er et lite bildedryss, på fem bilder, fra flyturen ned til kroatia:
♥ fine skyer
boblevann
ragnhildmariebff's øye
snøkrystaller på flyvinduet
exit-skiltet 

plutselig var uken jeg gledde meg så lenge til, borte. og nå sitter jeg her med kjempefine minner. og jeg gleder meg og ser veldig,veldig,veldig frem til neste sommer, fordi jeg vet at den også blir fin. jeg har vært en uke i lille koselige Podgora, på Markarska riveeraen sammen med ragnhildmarie, moren hennes og moren min, altså mamma. hehe. uken har vært kjempe fin, men også kjempe kort. en to tre, så var den ferdig. ville egentlig ikke hjem. vill ikke hjem i det hele tatt. men nå sitter jeg her, hjemme, i sofaen. det regner ute og jeg drikker iste og skal se pretty little liars. flere bilder kommer senere!

hva gjør du på? hva synest du om bildene?

//photos by me 

fint

er i kroatia sammen med fine ragnhildmariepus. det er sånn litt himmel. fint az.

pause

skal prøve å sette alt det triste og gråe og tragiske på pause nå. bare litt. trenger å tenke på noe annet. 

harry potter og grønn te i sofaen sammen med mamma og bror. ϟ

//bildet er klikkbart

nytt.


fikk en ny, fin og lilla drømmefanger fra fineste heidi når hun kom hjem fra tyrkia.


ny slangering fra en bod på jazzen, og fin svart ring fra heidi.


også tre fine krystall smykker, også fra en jazz-bod på molde. (egentlig er bare den i midten krystall, de to andre er stein) 


denne uken er det jazzfestival i molde. det vil si mange fine boder og fine konserter. i dag skal jeg på kaizers orchestra, og jeg gledergledergleder meg, selvom det nettopp begynte å regne.. på fredag skal jeg forresten på bernhoft og røyksopp, gleder meg til det også!!! + er det noen andre som skal på kaizers eller røyksopp?

trykk her for litt fint.

//photos by me

» Mars 2013 » Juli 2012 » Juni 2012
  • hits