te

trough my phone

litt av den seneste tiden gjennom mobilen (litt inspirert av lilacunicorn):


en: rotete rom en søndagsmorgen.                                                              to: min første sjokolademilkshake, en fin onsdag.


tre + fire: halvdøde kirsebærblomster x2.fem: snjo, ny greie. ganske kvalm egentlig.                                                seks: converse som lyser, hoho.sju: jordbær te nam.                                                                                        åtte: havregryn med havremelk og jordbær. best.


ellers så går denne søndagen til å se serier og filmer og slappe av og spise is. opererte bort en villedet tann (....) på fredag, og føler meg nyopperert, haha. er fremdeles ganske sliten, og har vondt. føler egetlig ikke for å gjøre noe annet enn å sove.. 

hvordan er din søndag? ♥

wish


_ukjent kilde

klarer ikke helt å sette fingeren på hvorfor jeg liker dette så god egentlig. men det er vel litt av alt. skulle iaf ønske det var mitt rom!

...Photobucket
_blomster i hagen, tåke på fjellet, skoskosko med nye silkebånd og bursdags-is


frem til nå har mai vært en helt ok månde, ganske fin egentlig. det har begynt å blomstre litt rundt om kring og det liker jeg. elsker at det begynner å bli varmere og at sommeren føles enda nærmere! samtidig som den desverre egentlig kanskje ikke føles så nærme.. den føltes vel egentlig utrolig langt unna når jeg satt oppe på fjellet med pappa på lørdag, og det begynnte å snø. og alt ble grått av tykk tåke (som jeg har prøvd å lage en gif av (min første gif..) hehe). men det var fint på sin måte, det også. men jeg klarer meg fint uten.. utenom det har jeg spist alt for mye kake og godt på grunn av bursdager. bestemor 72 lørdag den 5.mai, ragnhild marie 17 søndag den 6.mai. gratulerer fine. ♥
nå er det snart mandag og jeg burde ha vært i seng for lenge siden. krysser fingrene for en god natt søvn og en fantastisk fin mai uke. 


hvordan har du opplevd mai så langt? 

the city freeze


_yesterdays breakfast

våkna ganske tidlig i går,  fikk tid til å lage meg en stor frokost. økologisk havregrynsgrøt med jordbær og banan, en halv grepfrukt, en kopp ferskente og en glass vann. ble veldig godt også. tror havregrynsgrøt er det eneste jeg klarer å lage skikkelig. haha. fant et gammelt brett med kattepuser på som jeg ikke har sett siden jeg var lita jente. litt nostalgisk. og tok litt gule blomster i en fin liten vase. ogsånn ble morgenen enda litt finere. 

søndagen har også vært fin, ikke at jeg har gjort noe særlig da. jeg har lest også har jeg hørt på alt mulig av the kooks og sett videoer av florence + the machine fra coachella og dagdrømt om festivalsommer. 108 dager til øya. gledergledergleder meg. 
noen andre som skal på øya i sommer?  

(ps trykk her for en fin søndagsang) 

...


enda en søndagskveld. har brukt den til soving og spising og til å drikke te og lese blogger og ryddet litt i smykkene mine i et forsøk på å få system. egentlig så har jeg bare slappet av.. er sånn halvveis klar for ny uke, men bare halvveis. vet at den kommer till å bli tung og slitsom med tanke på alt av skolearbeid, innleveringer, prøver og fremføringer vi skal gjennom. håper bare tiden strekker til, og at jeg får gjort alt jeg skal.

kjenner jeg er helt klar for ny helg igjen, da. denne har vært finfin! kos med søster og tantebarn på fredag, og ut i molde med fine suzi+heidi+lilliy+sunni på lørdag. herligherlig. neste helg skal jeg til oslo, noe jeg gleder meg masse til. 

♥ hva har du gjort i helgen? og har du en travel skoleuke i vente?


+fikk et spørsmål om litt musikktips, så her er det jeg hører mest på for tiden:

//photos by me

...tirsdag

396446_275211552547173_108896995845297_623045_1306959565_n_large

Tumblr_lkui2uebes1qbx7b5o1_500_largeTumblr_ly6d0hqja01qbrjfso1_500_largeTumblr_lzgjc2mmo41qekyx7o1_1280_large

Tumblr_lmijmymtqi1qi5tzlo1_500_large
Tumblr_ln69dbmdng1qbxnzeo1_400_large

1405701140_5_2apl_largeTumblr_ls3pjqtzb61qh865xo1_1280_large
Tumblr_kzd0d3c6xa1qz5sbuo1_500_large
Tumblr_lzn9iwsn2g1qak7cdo1_500_largeTumblr_l86o2eqlch1qaliilo1_400_large
//sources: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,

i dag er en sånn dag der jeg sitter i sofahjørnet å ser de nye episodene av gossip girl og pretty little liars, og drikker lett rett i koppen kakao og hører litt på sondre lerche, jonas alaska og bon iver og blar meg gjennom mangemange fine tumblrblogger og weheartit profiler. har sikkert noe skolearbeid jeg kunne jobbet med, men orker ikke tenke på det nå. skal forsette å bla meg gjennom fine bilder og quotes og høre på fin musikk samtidig, helt til frustrerte fruer begynner. og etter det, skal jeg legge meg og sove helt til alarmen ringer 0645 i morgen tidlig. 

når står du opp om morgenen? og hva har du gjort i dag?

bildene er der bare fordi jeg liker de.  

...vinterferien
// photos by me

vinterferien 2012 har vært fin. først to dager sammen med beste suzi og heidi, med mye latter og lite søvn. og så tirsdag til fredag sammen med beste ragnhild marie, på hytta. der ble det litt mer søvn, lange morgener, mye latter, myeee nutella + brownies + te, aking og snøballer og snømenn og fine snølykter. følte meg egentlig litt som et lite barn igjen når vi lekte i snøen. haha.
liker ikke at ferien snart er over og at jeg må tilbake på skolen. liker å kunne sove til jeg våkner av meg selv og se serier halve natta og legge meg når jeg vil. gleder meg allerede til neste ferie. 

har du hatt vinterferie, eller skal du ha nå? isåfall hvordan har den vært, eller hva er planene dine? 

...saturday
//photos by me

på fredag klipte jeg av meg halve håret og fikk lugg igjen. lillian klipte tuppene samtidig, mens ragnhild marie satt å spionerte på oss, haha. tror ikke jeg har hatt så kort hår som jeg har nå siden jeg gikk i barnehagen, så det er ganske uvant. men jeg tror det er uvant på en bra måte, er ikke sikker enda. men litt forandringer er bra.

i dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, drakk te til frokost mens jeg såg pretty little liars og hadde cafèdate med min fine bestevenn ragnhild marie. og nå, lørdagskveld, sitter jeg å drikker te, spiser meg kvalm på sjokoladerosiner og blar i elle. egentlig deilig å bare slappe av selvom det er lørdagskveld. 

hva har du gjort/gjør denne lørdagen/lørdagskvelden? og har du planer for vinterferien? 

alle burde forresten høre denne sangen. fin. og ha en fin helg alle fine. 

.
også litt bra og fint:
 
♥ dagspass på onsdagen og lørdagen på øya!!!! florence + the machine og bon iver. lykke.

♥ fri onsdag. og snart vinterferie. skal bli så fantastisk herlig deilig best herregud.

♥ har de fineste vennene man finner og alt er ganske så fint egentlig. (minus alt skolemaset)

ps: har også fått litt nytt design.. kan det være sånn litt? eller er det noe jeg burde fikse på?

... si noe som er bra da! og har du tumblr? 

 

hei igjen.

de to bildene jeg tok natt til 2012:
firework

boooom

...jeg tror du ser hva det er. ja, fyrverkeri. titusner av kroner skutt opp i lufta som noen liker si. personlig synes jeg det er noe av det fineste som finnes. vakkert. skulle bare ønske det ikke bråkte så fælt, er så lettskremt av meg.

det er ca en uke siden 2011. og så langt er 2012 et fint år. (om man ser bort fra at jeg konstant er trøtt og mengdene med skolearbeid...) har ikke gjort så mye spessielt og minneverdig enda da. når jeg ikke har vært på skolen har jeg sovet, sett pretty little liars og vampire diaries (<3), spist, drukket te og tegnet for å få tiden til å gå. og drømt. føler jeg har utrolig mye fint å se frem til dette året, og gleder meg spesielt til sommeren. akkurat nå er jeg ganske lei av kulden og været, samtidig som det er (kan være) litt koselig. 


instagraminstagraminstagram. + memo til meg selv: kjøp nye fargeblyanter, blyantkvesser og nese. heh.

og forresten nyttårforsetter, det har jeg også. litt sent, men bedre sent enn aldri? er ikke så store greier da. 

  1. bli flinkere med pengene mine, spare mere og være økonomisk

  2.  bli flinkere i matte og naturfag

  3.  være mer sammen med de fineste folka som jeg er så glad i

  4. bruke kameraet mere, og foreevige flere fine øyeblikk

  5. trene mere og spise sunt

  6. og oppleve og reise så mye som mulig og ha det fint og være glad og le mye. og ja bare...leve


<3hva er dine nyttårforsetter? og hvordan er ditt 2012 sålangt?
håper du har det fint, men vist ikke - gjør noe med det.

+++++++++
//bilder: 1+2+3 av meg, 4 link og 5 ukjent

nytt år.herregud så fort dette året har gått!! ganske blandede følelser om det egentlig. skulle ønske jeg hadde brukt dagene bedre sånn at jeg hadde hatt enda flere fine minner. men det har vært et veldig fint år! men jeg håper og tror dette året alikavell blir enda finere og bedre og suprere!!!! GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!! ♥

theheroineofcupcakes:
(via imgTumble)

//bilder: 1-meg(gammelt), 2 herfra

juldet ble tydeligvis jul i år også, selv om selve julestemningen ikke har vært helt på plass. det er den forsåvidt ikke nå heller. trodde den skulle komme da jeg så tre nøtter til askepott, men den gjorde egentlig ikke det.. kanskje den kommer nå i romjula?  gjør ikke sånn veldig mye om den ikke gjør det da, julen er uansett fantastisk fin. 

DSC09276 DSC09304

feiret jul hjemme hos bestemor og bestefar, sammen med min kjære mami og bror. var en super fin julekveld!! og jeg satser på at romjula, og resten av 2011 også blir super. og at 2012 blir enda suprere!!
håper alle er fornøyd med gavene sine, også ønsker jeg alle en MAGISK ROMJUL!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥

//bildene: meg

tumblrr

my dream
♥ prøver å fikse litt på designet mitt, og bloggen generelt. vist du vil så kan du i mellomtiden følge meg på tumblr,  her. ♥

 

instagram


fire bilder fra den siste uka. me and suzipuzi i gårkveld (eller i dag???), fresh datamus som jeg kjøpte i dubaii, middag som jeg lagde selv(var ikke godt!!!!) og ragnhildmarie linselus. koz. 

nå sitter jeg her uten stemme... igjen. ønsker meg varme klær og store skjerf til jul! drikker te for harde livet. i morgen er det siste skoledag før juleferien!! åhh det skal bli så fint. håper det blir superduperkaldt og kommer masse fin glitrende snø. gleder meg til enda mere julegaveshopping. og til å ake. og til å drikke gløgg. og aller mest til alle MINE gaver. hoho. 

her er forresten min jule liste på spotify.. kan jeg få din? eller iallefall fine julesangtips? 

 

wanderlust

halla. siden sist har det rukket å bli vinter. herregud snø er så vakkert. magiskt.
winter
snøsnøsnø.

men i morgen skal jeg dra fra snøen i nesten en uke. til søndag, fra tirsdag. bestefar blir 75 på fredag, så  derfor drar vi hele familien til dubai. DUBAI liskom. akkurat fem år siden jeg var der sist. tror det blir magiskt. ♥ mer magiskt enn snø. 
 
shoes

pakker sko. mamma skjønner ikke hvorfor jeg skal ha med meg åtte skopar til fem dager.. sorri mami. må bare.
om ca ni timer kommer det en taxi som skal kjøre oss til flyplassen. jeg gleder gleder gleder meg. dette blir fint.


 

skal du noe spesielt i nermeste fremtid? uansett svar, håper jeg du får en fin uke. ny uke, nye muligheter vet du.

//photo 1+2 by me, 3 link

we'll never be afraid again

hei
sist helg lagde jeg og mamma en sykt god dessert. limefromasj på lavkarbo. halvverte denne oppskriften, og det ble fem nesten fulle glass. det er veldig mektig, men smaker fantastisk. anbefaler alle å prøve. oppskrift herherher. mmmm. ♥♥♥

eyefog[overskriften: fra spectrum av florence+themachine]

11.11.11 i går. og klokken 11:11 var jeg i skolegangen sammen med ragnhild marie og sunniva og kysset mobilen og ønsket meg noe  til klokken var 11:12. det gikk utrolig fort. håper ønsket snart går i oppfyllelse. seriøst.

ellers så var 11.11.11 ikke super spesiell, men en fin dag. vi hadde matteprøve som ikke gikk noe særlig bra, men vi fikk ta helg mye tidligere enn vanlig. klokken 1830 dro jeg til ragnhild marie og vi så på idol og spiste ben & jerry is og potetgull og drakk julebrus. også gikk vi en tur, og jeg la meg ned på bakken og skulle se på månen. (herregud så fin månen er!) fikk ikke ligge så lenge da, min kjære veninne ble flau over meg, så jeg reiste meg, gikk videre og kjøpte chips.. <3hva gjorde du den 11.11.11?

//photos by me

 

lie awake in bed at night

856

sunset

bildene over tok jeg i kroatia i sommer. tror ikke jeg har delt de med dere før? savner kroatia. var så fint der. og varmt.. 
når jeg setter minnebrikken til kameraet inn i mac'en for å laste over bildene, på akkurat samme måte som jeg alltid gjør det, vil det ikke funke. jeg får ikke bildene mine fra kameraet og inn hit. jeg føler meg nesten litt tom. blir sur. finner ikke overføringskabelen heller.. og dermed er livet litt kjipt. 

har vondt i hodet. gjør matte oppgaver får å prøve å lære meg noe. jeg skjønner virkelig ikke matte, og derfor liker jeg det ikke. liker ikke tall. livet er enda litt kjipere. spesielt siden vi skal ha matteprøve på fredag. 

men musikk hjelper, da. musikk hjelper alltid.


her (over) ser dere spotify lista mi, og hva jeg hører på for tiden. det er den som får meg gjennom dagen. florence <33
hør denne, fineste versjonen. (+++psps: designet er ikke ferdig enda, ikke bli redd)

og ja, hva benytter fine du tiden din på? og hva hører du på for tiden? (gi meg spotifylista di da vel)

pssst

on the top of the world

//photo by me

pusser opp bloggen nå. brb.

silver in our lungs

hei fine. jeg sitter på stua og ser ut vinduet. det er svart, som natten, som døden, med en lysende gul, nesten hvit halvmåne hengende litt på skeiva oppi hjørnet. lurer på om det er noen der oppe, i verdensrommet mener jeg. blant alle de glittrende stjernene. der oppe er det sikkert fint. men sikkert brrrr kaldt. månen og stjernene er fine. xxxjeg drikker jordbær te. skal snart se 90210. jeg har litt vondt i hodet, sikkert fordi jeg har vondt i nakken. mamma sier jeg har vondt i nakken fordi skoleveska mi er så tung. hun sier jeg burde bruke sekk. jeg sier "da treng i en ny sekk. en fin en." ønsker meg en fin sekk til jul. også ønsker jeg meg flere doc.martens til jul. helst sånne mørke røde, nesten lillabrun farge. de er så fine. finest.og forresten, ja månen og stjernene og natten er fin, men må den begynne så tidlig? det begynner jo å bli mørkt alledere klokken fem. jeg ønsker meg litt lengre dager. også ønsker jeg meg masse snø og sol og en fin strikka genser. og te. sånn te som blomstrer når den kommer i kontakt med varmt vann, om dere skjønner? sånn fin te. ønsker meg fine tekopper også. er forresten bare å noter dette! jeg er glad i julegaver. neida.. 

eller jo. jeg er det. (ønsker meg ceremonials også!!!!!)

og vist du er snill, kan du godt gå inn på Lillian sin blogg >her< og gratulere henne med dagen da. fordi hun er en kjempe søt og hyggelig og fin jente i klassen min som har bursdag. og fordi bloggen hennes er fin, da. GRATULERER LILLIAN, igjen :)))

_bildene er klikkbare

 

heartlines

første november totusenogelleve.

jeg hører på >cermonials< og drikker te og skal snart se på sesongpremieren av misfits. på skolen er det final cut cut cut. er så lei. føler jeg ikke får til noe som helst. om morgene vil jeg alt annet enn å stå opp, men 0615 (senest) er jeg ute av senga og gjør meg klar får atter en skoledag. havregrynsgrøt med kanel og eple til frokost. og te. te te te te te. 

men november ja. november skal bli en fin måned det. 10 november skal det være fullmåne. da vil jeg ligge på bakken, ta bilder av himmelen og høre på florence + the machine med heartlines, spectrums og only if for a night. og drikke te. hadde ikke overlevd uten te... jo, det hadde jeg. men jeg vil helst leve med. 

herregud jeg klarer ikke blogge. jeg klarer ikke å ta fine bilder. jeg klarer ikke skrive. går å drikker te nå. snakkes.

det gjør litt vondt å puste.


// photo by me

enda en mandag. en høst mandag.. men med sol da. masse deilig, fin, fantastisk, herlig sol. jeg går med skjerf og varme jakker og tilogmed votter, men alikavell begynner jeg å få vondt i halsen, og det gjør litt vondt å puste. håper ikke jeg blir syk nå.. har også vært på skolen i dag, og gått rundt med gule og rosa ballonger og filmet litt til en stumfilm vi holder på å lage. også har jeg vært med legen, som sa at jeg ikke burde gå med doc.martensene mine fordi de er harde og at det ikke akkurat hjelper når man har vondt i beina og litt sånn begynnende beinhinnebetennelse. så nå skal jeg kjøpe sånn spessielle såler, sånn at jeg kan gå med dem alikavell. hehe. 

også har jeg spist tomatsuppe. og drukket vann. og te, verdens beste jordbær te med honning faktisk. og nå skal jeg gjøre noe som ikke er fint i det hele tatt, men kanskje kan føre til noe fint senere i livet (håper jeg..). LEKSER. lekser jeg ikke forstår noe av. skjønner ingenting!
 andre som har masse lekser? eller noen som ikke har det, og vil hjelpe meg med mine kommunikasjonslekser?

(OG ps: takktakktakktakktakk tuuusen takk til synne som lånte meg verdens fineste deborah lippmann happy birthday neglelakk. ♥♥ du er snill az)

so pretty.

morgenstund

blar i dette fine magasinet (over), drikker jordbær te og spiser ostesmørbrød. (link til magasinets blogg >her< !)jeg har for engangsskyld god tid. jeg våknet en hel time tidligere enn nødvendig. jeg fryser og er trøtt, men det går bra. jeg har 18 uleste innlegg på bloglovin som jeg kan drepe tiden med. bussen går 0710. nå er klokken 0637. åhh så tidlig.


hør forresten >her<, >her< og >her<.

sliten.

nå drikker jeg vann med isbiter i, selv om det er kaldt og jeg fryser. samtidig hører jeg på Ed Sheeran - wake me up, og leser litt lekser. tror jeg skal se den nyeste 90210 episoden snart. og så skal jeg dusje. og så legge meg med nye nattklær i nyvasket sengetøy med det fuktige håret i mange fletter sånn at jeg får ganske fine bølger, som jeg mest sannsynelig kommer til å glatte ut i morgen tidlig. vist jeg klarer å stå opp i tide. så langt i denne uka har jeg ikke klart det. jeg rekker aldri bussen, og må få mamma til å kjøre meg.. det er bare teit. ja, jeg skal skjerpe meg.

når klokken er et sted mellom 1600 og 1700 er himmelen forresten veldig fin. 

+ jeg har forandret litt å designet mitt. fugler. masse fugler. både i bakgrunnen og i overskriften. jeg som er livredd fugler.. disse var ikke så skumle.

også var jeg forresten i oslo i slutten av høstferien da. sammen med heidi. fra midt på fredag til seeent på søndag. vi shoppa på monkiweekdayzara og fretex og alle de andre fine butikkene. og jeg forelsket meg i grünerløkka.  en vakker dag skal jeg flytte dit. herregud. det blir fint, det.ååh, se på det fine øyet til fine heidi, som jeg tok i fine oslo. var nesten det eneste bildet jeg tok. glemte helt av å ta opp kameraet.. 


//photos by me

og dere, jeg vet jeg ikke burde si det, ikke engang tenke det, men jeg er lei av skolen. jeg er sliten. jeg gleder meg til jul. gleder meg til neste ferie.

kan du si noe fint du har opplevd i det siste? eller noe fint med oktober? eller en fin sang? eller noe annet som er fint? værsåsnill

oooh october

nå har jeg tatt frem ullsokkene mine. de tykke, varme ullsokkene bestemor har strikka til meg. tror ikke jeg hadde klart meg gjennom dagen uten de.

hei høsten. og hei fine dere. hva gjør dere i kveld?er så fint hvordan lyset fra gatelyset treffer moldes våte asfalt like etter klokken 0000 natt til mandag.                                                         //photos by me

sitter med ullsokker og ulltøffler, pakket inn i et godt, varmt og mykt pledd og leser fine blogger og hører på jonas alaska, maria mena og jarle bernhoft. i morgen skal jeg forresten på min tredje bernhoft konsert, tror det blir bra og fint. jeg gleder meg masse. nå skal jeg lage meg en kopp grønn sitron te. eller kanskje chai latte.


jonas alaska - october    ♥ fin

hei.

nå er det endelig høstferie. det er så deilig. så godt. så, ja, bra. BRA. fantastisk. fint. fintfintfint.
forrige uke var grusomt slitsom, med flere innleveringer og prøver. så det er utrolig fint å få slappe av nå.TOMMEL OPP FOR DET. 

nå drikker jeg funlight bringebær saft og ser på 90210. tommel opp for det også. 

har du høstferie nå? hva gjør du på?

//webcam

høsthøsthøst

på fredag dro jeg og mamma til bjorli. når vi kom frem var det kun 2 grader. det er jo nesten vinter det. 

jeg har kjøpt med en stor og varmvarmvarm hals på jc. den hjelper mye nå kulda setter inn. peisen hjelper også. jeg eelsker hyttepeisen. er så fint å se på flammene og drikke kakao og lese i norwegian wood. (jeg føler forresten at jeg aldri klarer å lese den ferdig. jeg elsker den. men kommer meg ikke gjennom.)nå ser jeg på frustrerte fruer og skal snart drikke enda mer oboy kakao og gjøre lekser. i kveld skal jeg se friends with benefits og drikke enda mere oboy kakao, fordi det er søndag. og helg. og i morgen er det en ny uke og jeg håper den blir fin.

hva gjør du denne fine søndagen? 

//photos by me

9/11


//photo source_wehearit

rip alle som døde i den tragiske hendelsen for ti år siden. <3<3

i see you i see you i see you

hei. nå sitter jeg her, i sofaen, i stua, og hører på sondre lerche og drikker iste og leser blogger. ute er det skikkelig grått og trist, men det går helt fint, har ingen spessielle planer om å røre på meg på en stund. skal bare sitte her og slappe av. bare chillemax lixåm. 
+(overskriften: fra private caller av sondre lerche. ganske random. men fin sang. heh)(1:lys på veggen en dag forrige uke 2:våte rosaer på onsdag 3: docmartense mine slengt på gulvet i går 4:en rød og død rose i handa mi på torsdagen)

av sondre lerche hører jeg forresten på >denne< og >denne< og >denne<. de er ganske så fine. men nå skal jeg ferdig den siste pretty little liars episoden. jeg har forresten lest alle pretty little liars bøkene, og jeg synes tv-serien er veldig mye bedre. så det så. +hva er dine planer for denne fine lørdagen?

//photos by me

mmmsiste mandag i sommerferien. siste mandag før vgs. oi.
koser meg med sjokolade og chai latte og fangene på fortet. nå er det forresten reklamepause (og på tv3 er de laaaaange) så nå sitter jeg å hører på denne sangen. <3
men nå, nå er det ikke pause lengere. hadebra. sneiks. 

hva driver du med? når begynner du på skolen igjen?

//photo by me

oh my gosh


// weheartit

francisco lachowski (han på bildet) er så fin. herregud.. akkurat nå er jeg veldig, veldig,veldig trøtt. klarer så vidt å holde øynene oppe. så skal gå legge meg, og lese ned de siste sidene av saras nøkkel, en veldig bra bok som alle burde lese. også skal jeg drømme om han fine på bildet. eller om ian somerholder, som er verdens fineste mann uten tvil. 

+ noen som har boktips? og ikke sant han er fin?


lille Norge

det er uvirkelig, dette som skjedde i går. jeg skjønner ikke hvordan noen kan planlegge noe sånt, og gjennomføre det. grusomt. ondskap. jeg finner ikke ord som strekker til. 

jeg sender mine fineste tanker til de pårørende og rammede. nå må alle stå sammen. 

//bildet er herfra 

yummi fish.


// photo by me

sist uke spiste jeg sushi til middag tre dager. på mandagen (for åtte dager siden) lagde faktisk jeg, suzi og heidi selv. og det ble godt. på torsdagen kjøpte jeg og heidi et brett før vi dro hjem fra trondhejm. og på lørdagen kjøpte mamma et brett til meg. sushi er det beste jeg vet om, synes det er supergodt. tror california roll er favoritten min. 

liker du sushi?

bloglovinbloglovinbloglovin

til bursdagsbarnet

i dag er det 16 år siden susanne ble født!!!!!!!!!


 GLAD I DEG, VET DUUU<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
(også her er EN SLØYFE TIL DEG FORDI DU ER SÅ SNILL OG GREI!) hehehe. 

GRATULERER MED DAGEN SUSANNE!!!!! HÅPER DAGEN DIN VAR LIKE PERFEKT og FIN SOM DU!!!!!!!!!!
+++håper du likte cupcaken!!!!!!!! og den sure skittelsen (lol)


photos // by me    sløyfen // herfra

rainbow


atm er jeg på hytta. og nå skal jeg se gossip girl (<33) og etter det skal jeg spise lammelår sammen med familien. koz♥

hva driver du med?  

null ni

- drømmebrylløp


link

oii. har vist glemt litt av 30days. men ja, drømmerbrylløp... tenker ikke så mye på sånt. men en stor fin og hvit kjole hadde vert fint. også lilla og/eller hvite blomster. men det er ikke såå viktig. det som er viktigst med drømmebrylløpet mitt, er at jeg blir gift med drømmemannen min. ((+hadde vert fint å hatt det i en stor hage, under et stort fint tre. som på film)) 
♥  hvordan er ditt drømmebrylløp?

bloglovinbloglovin

bø.

litt fine

!!!!


how cute is he?

jeeeeeeeez!!!!!!!!!! lovelovelove him! omg!!!!!! !!!!! !

» Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
  • hits