veldig kult


photo // by me

nå skal jeg skrive stil på nynorsk. NYnorsk liksom, morosamt. jeg liker ikke nynorsk..
men (!!!) jeg liker veldig godt at det er sol ute nå!!! snøen har begynt å smelte!! det er fiiint. 

og hva driver du med? : )))) 

animals

photos // by me     edit // by me

kjøpte meg to nye ringer på lørdag, begge fra glitter. jeg synes de er litt søteee.     hva synest du?vår.


photos // by me     edit // by me

skal ikke mars egentlig være en vår-måned? og er ikke vår den tiden da snøen smelter, blomstrene titter frem og fuglene kvitrer? i dag er det 27.mars, hagen er hvit og det snør skrått.

hvordan er været hos deg?

saturday - another word for freedom and happiness


photo // by me        edit // by me

nå har jeg akkurat spist frokost. hjemmelaget knekkebrød med egg, helt ok. og nå skal jeg føne håret og ordne meg, før jeg skal møte søsteren min og shoppe. syyykt deilig med helg nå! det er tilogmed sol ute! ♥   hva skal du i dag?

fridagphotos // by me


har hatt fridag fredag i dag. fått sett ferdig en sesong av satc og drukket cappuchino fra en søt kopp og vasket badet. ognåå skal jeg se den coco chanel filmen. krysser btw fingrene for at de fem cm med snø som har kommet smelter. vil ha vår og sommer nååå.   
hva har du gjort i dag?

vaffelens dag.

25. mars er vaffelens dag, så dere må spise vaffler i dag!!!!! ok?
photos // by me

også må dere lese den fine fine bloggen til finefine emilie som tar fantastisk fine fine bilder!!!! ferskVAFFEL.blogg.no liksom!! :))))))

 

i like.


bildet er linket

ønsker meg dette antrekket fra zara. enkelt og fintfintfint.      hva synest du?

bow

photo // by me

sånn, nå er ikke trynet mitt på toppen av bloggen lengere. wihu.

bøøø.

hadde prøvemuntlig examen i dag. jeg kom opp i samfunnsfag, 1960 årene. stod forran tavla å preika med læreren om vietnamkrigen, den kalde krigen, noen andre kriger, om hippier og litt sånn annet kelwt i sånn ca et kvarter. jeg var sykt nervøs og stressa. litt prestasjonsangst. men, jeg fikk femmer. og ble litt glad.

men nååå..... nå er jeg trøtt. trett. sleepy. exhausted. tierd. zzzZzZZz(masken har jeg på meg for å skremme folk. bø.) GOD NATT.

photos // private     editing // by me

doncamatic
atm leser jeg om vietnamkrigen og spiser nøtter og hører på fin musikk. ( ↑ er fin + denne (<trykk))
OGZÅ JA sånn btw så gikk jeg på ski i dag. fliiiiiiink ja i know :))))))) hva har du gjort i dag?


++++++ månen var fin i går og kjempe stoooor og rund og fin. :pppPPPPppP ok

deadlyphotos // by me   edit // by me

kjøpte denne øyenskyggen på make up store i ozlooo, når jeg var der i vinterferien. jeg synest den er finfin. også likerlikerliker jeg at den ikke har skimmer. (den er forresten littlittlitt lysere i virkeligheten, men bare litt) fargen er/heter (lol?) forresten deadly. ok, dette ble litt random..
men den er fin. : )

blå himmel


photo // by me

jeg har tilbrakt de tre siste dagene på sofaen med funlightsaft, sex and the city og ørebetennelse. har skikkelig lyst ut å ta bilder, nå når fine været endelig har kommet. sykt kjedelig. og ja lol, mats gikk jo ut av paradiset sist torsdag... så nå vet jeg ikke hvem jeg skal heie på. ÅH LOL. blir btw glad glad glad vist noen kan komme med en fin sang ♥ ellers så kan du bare legge igjen spotify listen din i kommentarfeltet! jæææ do that.

litt fine

fotokonkurranse


photo // by me

Jeg deltar i fotokonkurransen som DENNE bloggen har. Temaet er detaljer, og påmeldingsfristen er 11. April. Bildet mitt er et selvportrett. hehhhhehehehreherrrhe. cuz i'm cute. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
OK bare tulla, det er av en flue(?), og jeg tok det i høst.

ze bra


photo // by me

/////føler meg sånn passe viktig når jeg legger ut bilder av lindex pinsetten når alle andre skriver og snakker om japan og det som skjer der. ok nei, føler med slem. men vet ikke hva jeg kan si om det liksom. får vondt inni meg bare av å tenke på det. det er helt sykt. håper alt blir bra igjen snart.

snøhvit.
photos // by me

lengter litt sånn masse etter sommer nå. lengter etter varme. er lei av sånn lixom vinter. snø er fint, men ikke når den er grå og skitten. er litt lei av å bruke store vinterjakker. litt lei av at det er vått, overalt. litt lei av å være småsyk heletiden. liker ikke når det kommer snø og så regn og så snø og så regn og så snø. rekker så vidt å bluke før det går fra brun/grønt gress til hvit kald snø.
litt lei azz.    andre som lengter etter vår og sommer?

 

teatime


photo // by me    edit // by me

atm sitter jeg å ser gårsdagens paradise hotel episode (k9z(heier på mats ftw(tror jeg(lol)))) og drikker te fra katte koppen min. sweeet azz.. skal snart gjøre lekserrrr. gymlekserr. det er jo kewlt.  
og hva driver du med? og hvem heier du på i paradise?

ozlo


photo // by me    edit // by me

peace.


photo // by me    edit // by me

NÅ skal jeg på skolen. ha en fin dag! PEACE lixom.

cupcake
photos // by me     edit // by me

oreo cupcake fra united bakers som jeg kjøpte og spiste når jeg var i oslo sist uke. den var nam. såå alle burde dra en tur innom united bakers i nermeste fremtid og se om de fremdeles selger de, å vist de gjør det så burde du kjøpe og nyyyyte en. woho.

pearl drop
photos // by me    edit // by me

ny fin maling til å pynte fingertuppene mine med. også navnet da, pearl drop. fiiiint.

og ja. thumbs opp for fin hand. hehehe. æsj.

 

fire
photos // by me    edit // by me

hola. det er siste dagen i vinterferien miiin, og nå skal jeg rydde rommet mitt, og støvsuge osvosv. også skal jeg ut og måke snø. LOL. sunday is funday ikke sant? indeed.... jeg har forresten vert i kristiania aka oslo de siste dagene, derfor har jeg ikke blogget ogsånt. kan poste noen bilder fra turen senere. det var i allefall noen herlige dager. elsker oslo ♥
også elsker jeg petter northug jr!!!!! som nettopp har fått gull!! igjen!!! zomg!

hva gjør du i dag?

!!!!


how cute is he?

jeeeeeeeez!!!!!!!!!! lovelovelove him! omg!!!!!! !!!!! !

fly.


photo // by me

heiii igjen. det er litt fint å ta fly når det er sol.

» April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
  • hits