nordic light


_Bjørn Opsahl's utstilling, Bjørn Opsahl in person (!!!!), litt festivaloversikt.

var i kristiansund på Nordic Light foto festivalen i går. brukte hele dagen på buss og vandring på ulike gallerier sammen med ragnhild marie og lillian. turte ikke å snakke med bjørn opsahl, ble så starstruck at jeg hold på å dø litt. haha. men fin dag da. 

noen andre som var der? hva har du gjort i helgen?

wildfox kids
_source/kilde: studdedhearts

wildfox gjør det igjen! så utrolig søtt! elsker rose t-skjorta og de runde rosa brillene litt. tnaw.

the city freeze


_yesterdays breakfast

våkna ganske tidlig i går,  fikk tid til å lage meg en stor frokost. økologisk havregrynsgrøt med jordbær og banan, en halv grepfrukt, en kopp ferskente og en glass vann. ble veldig godt også. tror havregrynsgrøt er det eneste jeg klarer å lage skikkelig. haha. fant et gammelt brett med kattepuser på som jeg ikke har sett siden jeg var lita jente. litt nostalgisk. og tok litt gule blomster i en fin liten vase. ogsånn ble morgenen enda litt finere. 

søndagen har også vært fin, ikke at jeg har gjort noe særlig da. jeg har lest også har jeg hørt på alt mulig av the kooks og sett videoer av florence + the machine fra coachella og dagdrømt om festivalsommer. 108 dager til øya. gledergledergleder meg. 
noen andre som skal på øya i sommer?  

(ps trykk her for en fin søndagsang) 

wrong, maybe right
_bilder helt fra rundt påskeferien, til nå


tok meg vist en plutselig bloggpause etter at blogglysten ganske sakte forsvant helt. men nå skal jeg prøve litt på nytt. har forandret på deisgnet og starter på blanke ark. håper også på å gjøre bloggen litt mer meg. så.. hei igjen. 

» Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
  • hits