smoke


_heidi er en drage, haha

sene kvelder med fine venner og vannpipe er fint. hva synes du om bildet?

solsolsol
_ fire bilder fra de siste dagene

sol, varme, sommer. livet smiler nå.

i sort og hvit
_ to bilder av fine kristine

to av mange bilder fra onsdag. hva synes du? setter pris på konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger.

sommer og cafè besøk og bringebærsmoothie

_cafè besøk gjennom telefon og kamera, soldag med solbriller på, lekserlekserlekser

café med lilly i friminuttene med bringebær smoothie (nam!), iste og gulerotkake. er solsolsol og varmtvarmtvarmt ute hverdag. tatt mange bilder av fine kristine til foto i prosjekt i fordypning som kanskje kan lekkes litt ut her også om noen vil se.. dagene går til skole, ligge ute i sola, gå på fjellet og lekser. så mye skolearbeid! lager reklameplakat, og jeg lager en med bon iver til øya på. haha. 79 dager til jeg får se han live i norges fineste by og jeg gleder meg utrolig mye. 76 dager til florence + the machine, og det gleder jeg meg enda litt mer til. 65 dager til sommerfesten på giske. 53 dager til molde jazz festival. 30 dager til jeg skal til kreta. OG 13 dager til jeg skal til oslo på nicki minaj med verdens beste suzi og heidi!! deilig å ha så mye fint å se frem til.

har sommeren kommet til deg også? + si noe fint du ser frem til da!

te

trough my phone

litt av den seneste tiden gjennom mobilen (litt inspirert av lilacunicorn):


en: rotete rom en søndagsmorgen.                                                              to: min første sjokolademilkshake, en fin onsdag.


tre + fire: halvdøde kirsebærblomster x2.fem: snjo, ny greie. ganske kvalm egentlig.                                                seks: converse som lyser, hoho.sju: jordbær te nam.                                                                                        åtte: havregryn med havremelk og jordbær. best.


ellers så går denne søndagen til å se serier og filmer og slappe av og spise is. opererte bort en villedet tann (....) på fredag, og føler meg nyopperert, haha. er fremdeles ganske sliten, og har vondt. føler egetlig ikke for å gjøre noe annet enn å sove.. 

hvordan er din søndag? ♥

wish


_ukjent kilde

klarer ikke helt å sette fingeren på hvorfor jeg liker dette så god egentlig. men det er vel litt av alt. skulle iaf ønske det var mitt rom!

...Photobucket
_blomster i hagen, tåke på fjellet, skoskosko med nye silkebånd og bursdags-is


frem til nå har mai vært en helt ok månde, ganske fin egentlig. det har begynt å blomstre litt rundt om kring og det liker jeg. elsker at det begynner å bli varmere og at sommeren føles enda nærmere! samtidig som den desverre egentlig kanskje ikke føles så nærme.. den føltes vel egentlig utrolig langt unna når jeg satt oppe på fjellet med pappa på lørdag, og det begynnte å snø. og alt ble grått av tykk tåke (som jeg har prøvd å lage en gif av (min første gif..) hehe). men det var fint på sin måte, det også. men jeg klarer meg fint uten.. utenom det har jeg spist alt for mye kake og godt på grunn av bursdager. bestemor 72 lørdag den 5.mai, ragnhild marie 17 søndag den 6.mai. gratulerer fine. ♥
nå er det snart mandag og jeg burde ha vært i seng for lenge siden. krysser fingrene for en god natt søvn og en fantastisk fin mai uke. 


hvordan har du opplevd mai så langt? 

hello may.


_fine blomster i hagen

endelig mai. fin fin månde. 30 29 dager til sommer. forhåpentligvis 30 29 fantastiske dager..  så ja, hei mai! håper du blir fin. 

» Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
  • hits