fjelltur.

hei.photos // by me

på tirsdag, dagen før i går, gikk jeg på fjellet sammen med pappa. det var tåkete og det regnet. men det gikk bra, for det var litt sånn twilight-ish. de kunne faktsik, sånn egentlig bare spilt inn resten av filmene her.. alt som har med twilight er ganske fint. spessielt rpatz. vi fant også, sånn forresten, en stygg frosk, som egentlig (nesten) var litt søt.

atm har jeg veldig vondt i beina etter en hel dag med shopping i ålesund sammen med heidurr og suzi, skal snart legge meg nå. sånn, da vet du det også. ♥ 

hva har du gjort i dag???
+ søt frosk ja? (angrer på at jeg ikke kysset den, da hadde jeg kanskje hatt en prins nå...(lol))clémence poésy
// ami sioux, link

clémence er nydelig, og disse bildene synes jeg var litt ekstra veldigveldig fine. spesielt det nest nederste, til høyre.  

♥andre som liker?

 

strawberry, mango, banana


dette trenger du:
♡ en skål fryste jordbær
♡ en halv mango
♡ en banan
♡ en boks med melon og pesjonsfrukt yoghurt først tok jeg all yoghurten og jordbærene det i hurtigmikseren til jordbærene var knuste, så tilsatte jeg mango og banan bitene. så satt jeg på mikseren igjen..

og så : 1, 2, 3,


....smoothie time!! til pynt brukte jeg...sugerør. bare sugerør. er fremdeles på hytta, så hadde ikke så mye annet.

smoothien er super enkel, og etter min mening -  super god. ♡ har du smakt denne før? hva er din smoothiefavoritt?


// photos by me

...

på onsdag:

onsdag var en fin dag. var sammen med finefine ragnhild marie (på bildene over). vi gikk tur med hunden hennes, også lagde vi en fin og rosa smoothie som vi satt ute å drakk til det ble så kaldt at vi fikk gåsehud på leggene. da gikk vi inn å satt oss i stua deres, tømte i oss resten av smoothien og spiste nøtter. smoothien var forresten så god, at jeg vurderer å dele oppskriften med dere. 


på torsdag: 


på torsdag, altså i går, var det jo sankthans, jonsok, midtsommer. jeg tilbrakte kvelden i en gapahuk og grillet marshmallows og pølse sammen med ragnhild-marie, susanne, heidi, annelen, åshild, pimpan og kristina. heidi fikk forresten marshmallows i håret. stakkars.


i dag:


i dag har jeg sovet. sett på regnet og sovet. nå er jeg på hytta og det er faktisk så kaldt at vi fyrer i peisen. jeg synes det er fint med regn, å se hvordan det faller og treffer bakken. hvordan dråpene får gresset til å glitre. men det er ikke så fint når det regner, regner, regner og regner og alt blir litt gråere og kaldere. det gjør meg bare trøtt. det er jo sommerferie, gi meg litt sol..

♥ hva har du gjort de siste dagene? og hvordan feiret du sankthans? og hvordan er været hos deg?


bloglovin// photos by me, sony SLR and iphone 

sommer og skolefri.i går prøvde jeg å få litt bedre system i smykkene og ringene mine. var ikke så lett. jeg ønsker meg flere smykkeskrin. eller et sånt tre ellen en hånd som man henger smykkene på. det hadde vert ganske fint. er jo ikke så lenge til jul? eller.. jo.

var det forresten noen andre som la merke til hvor søt google var i går? søtesøtesøte blomster. naaaw.

jeg våknet klokken åtte i dag, og fikk sånn ca fem timer å drømme på. jeg sovnet ikke før i tre tiden skjønner dere, jeg leste i en bok. det er fint med sånne bøker som holder deg våken til langt på natt. sånne bøker som får deg til å vende om side, på side, på side, på side. kapittel 12, kapittel 13, kapittel 14. jeg er snart ferdig med den nå, men det går fint. det er fortsatt igjen to bøker i bokserien. nå har jeg nettopp spist en omelett og drukket et glass med juice og et med vann. og nå skal jeg ut i solen og nyte at det er sommer og skolefri. og at jeg er ferdig på grunnskolen. <3<3

✿ når våknet du i dag? og hvilke planer har du for dagen? og har du et boktips til meg?

 

bloglovin//photos by me

yummi fish.


// photo by me

sist uke spiste jeg sushi til middag tre dager. på mandagen (for åtte dager siden) lagde faktisk jeg, suzi og heidi selv. og det ble godt. på torsdagen kjøpte jeg og heidi et brett før vi dro hjem fra trondhejm. og på lørdagen kjøpte mamma et brett til meg. sushi er det beste jeg vet om, synes det er supergodt. tror california roll er favoritten min. 

liker du sushi?

bloglovinbloglovinbloglovin

fint.//bildene er linket


har lugget i bikini på verandaen og lest i en bok,  i sola, og livet er fint. hva har du fylt denne fine søndagen med? 

[pluss: er det bare jeg som synes ian somerhalder er en av de kjekkeste som finnest? herregud <3] 

 

jag gråter bara i regnet

herregud så fint svenskt er. og herregud så fin han er. alexander ferrer, en ny favoritt #kjærleik 

innkjøp.


fem nye ringer, korset og de to hodeskallene er fra ginat. og de to andre er fra en bod. 


posen er cheap monday og den lilla shorsten er weekday vintage, begge kjøpt hos weekday (fineste butikken i trondhjem)


t-skjorte på ginat, på salg. og liten, søt, fin og gul veske fra hm. 


og en kortbukse fra zara.+her ser dere også det nye kameraet mitt, som pappa kjøpte til meg på ebay. tusen takk pappa! 

jeg hadde to ting på handlelisten for tronhjemsturen med klassen, en kjole og et par balerinasko. men fant ikke. noe som egentlig er ganske standard av meg. men krysser fingrene for at jeg finner en fin kjole på molde før mandagens avsluttningsfest med klassen. om noen vet om en fin en, blir jeg veldig glad for tips! turen til trondhjem var forresten fin.

♥ hva synest du om innkjøpene?

//photos by me

 

etter regnet synger fuglene.


// photos by me

når jeg var en lita brukte jeg å si at regnet var tårene til Gud og alle englene, vist det er sant så har de det ikke så bra der oppe akkurat nå. det regner, og regner, og regner og regner. og jeg tror det er meldt regn i morgen også. men det går egentlig bra, for i morgen drar jeg til trondhjem sammen med klassen. og i tronhjem er det meldt fint vær og jeg skal ha med meg shorts og kjole og kamera og penger. penger til å kjøpe enda flere kjoler. og paraplyen den skal få bli igjen hjemme. 

♥ fortell meg noe fint du skal gjøre i nærmeste fremtid da!

litt fint.


å spise vannmelon når det er fint og varmt ute


drømmefangere, overalt. som tatovering, over sengen, i vinduet. overalt.


store, gamle kart


gjennomsiktige paraplyer


regnbuer


å sitte på en fortauskant med fine sommerklær på


småe kaktuser i småe krukker


johnny depp <3


krager

løvetann

 nevn noe du synes er litt fint, da!


1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,du er aldri for ung, du er aldri for gammel.

fordi lars vaular er så himla fin, og hestegenseren hans er like søt som sukkerspinn. 

eau de parfum intense


//photo by me

jeg fant en presang på bordet. en firkantet en, med innpaknigspapir med søte hjerter på og to pynte sløyfer. jeg reiv av alt papiret, og inni lå det en fin, grå boks med det fineste navnet skrevet i svart. Chloè. alt fra chloè er fint. og baderomshyllen ble med det samme tusen ganger finere. tusen takk til verdens beste og fineste bestemor, for 50ml lykke. 

♥ hvilken parfyme bruker du?

i hagen.


//photos by me

i hagen vår har vi et lite tre. om vinteren blir det dekt av småe snøkrystaller og mini istapper, og står der å glitrer. det fint. men om våren får det grønne blader og mange, søte, fine,hvite blomstrer. kjempesmåe blomstrer tett i tett i tett. også bruker det å sitte fine oransje og sorte sommerfugler på den. da blir den enda finere.

✿ andre som har et sånt fint tre i hagen? 
» April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
  • hits