you may say i'm a dreamer, but i'm not the only oneakkurat nå drømmer jeg om fine ting, som å reise til nye steder, fine sko, saltvannshår, krystall smykker, svarte kattunger, john olav nilsen og gjengen,at de jeg er glade i er glade, pride and prejudice (filmen, og kanskje boka), palmetrær, vaniljemakroner, deborah lippmann neglelakker, fine tumblr blogger, kaizers orchestra, lange og kullsvarte øyenvipper, småe vesker, polaroid kamera, fine fotoalbum, fine venner, tattoo's, fin musikk (<klikk), janove ottesen, pretty little liars, fine kjoler, shopping på et fint marked, rosa godteri, mørke bryn, sløyfer, glitter, skjorter, fine lister og at alt skal bli bra og norge blir et glad land igjen og at alle har det bra og klarer å smile. 

si noe du drømmer om akkurat nå, da!!! ♥ 

//photo by me

pause

skal prøve å sette alt det triste og gråe og tragiske på pause nå. bare litt. trenger å tenke på noe annet. 

harry potter og grønn te i sofaen sammen med mamma og bror. ϟ

//bildet er klikkbart

lille Norge

det er uvirkelig, dette som skjedde i går. jeg skjønner ikke hvordan noen kan planlegge noe sånt, og gjennomføre det. grusomt. ondskap. jeg finner ikke ord som strekker til. 

jeg sender mine fineste tanker til de pårørende og rammede. nå må alle stå sammen. 

//bildet er herfra 

fredagsfintformegå drikke chailatte til frukost menst du leser gjennom alle innlegga på bloglovin og hører på the strokes

å redigere gamle bilder på nytt, å oppdage noe du ikke viste om, noe du synest er fint

å lakke neglene chanel mimosa gule og å flette håret for å få litt finere krøller og bølger

å se på misfits, episode etter episode etter episode. (smiler bare av se på han fine med krøller (robert sheehan)åhh<3)

å glede seg til kvelden, fordi du skal på ute konsert med bernhoft og røyksopp sammen med to fine venner


//photos by me

♡ hva er fredagsfint for deg??

[ps: onsdagens kaizers konsert var forresten veldig fin. og bra. og fantastisk.]

nytt.


fikk en ny, fin og lilla drømmefanger fra fineste heidi når hun kom hjem fra tyrkia.


ny slangering fra en bod på jazzen, og fin svart ring fra heidi.


også tre fine krystall smykker, også fra en jazz-bod på molde. (egentlig er bare den i midten krystall, de to andre er stein) 


denne uken er det jazzfestival i molde. det vil si mange fine boder og fine konserter. i dag skal jeg på kaizers orchestra, og jeg gledergledergleder meg, selvom det nettopp begynte å regne.. på fredag skal jeg forresten på bernhoft og røyksopp, gleder meg til det også!!! + er det noen andre som skal på kaizers eller røyksopp?

trykk her for litt fint.

//photos by me

hei.


//bildene er klikkbare

bare sånn litt fint på en lørdagskveld.

sommerdager

i det siste...

..har jeg spist jordbær på bryggen


..sett mange fine regnbuer (regnuber er fint)

..hengt mye sammen med fine venner.

..og i går var jeg (+pluss flere) hos bestemor og bestefar, og vi spiste taco til middag og kake til dessert. 

alt er egentlig ganske fint for tiden. jeg har komt inn på førstevalget mitt, det er snart jazz festival med kaizers konsert på romsdalsmuseet i molde og jeg skal snart til kroatia. det er så fint å ha sommerferie.

♥hva gjør du på for tiden?

//photos by me

en dag i julii går fikk jeg sove helt til jeg våknet av meg selv, som ble ca akkurat klokken elleve. jeg lagde meg etter hvert frokost, og så var jeg plutselig på moa, på shopping. jeg la igjen lommeboken hjemme.. skal prøve å spare. senere møtte jeg fine susanne (aka suzi, jenta på bildene over) og vi koste oss i sola. jeg hadde på meg den rosa maxikjolen min uten å fryse. og det var fint.


i dag stod jeg forresten opp klokken 0630, og gikk på fjellet. det var skikkelig tykk tåke og sol samtidig. fantastisk fint.

♦ hva skal du i dag? 

bloglovin //photos by me

4th of july

aller først: GRATULERER TIL MFK!!!! 

hei, og gratulerer med dagen til USA. og gratulerer med gårsdagens seier til mfk over aafk, 5-2. jeg var deeer, og det var fint. veldig kaldt, men fint. 

i dag er det jo nasjonaldagen til fantastiske USA, jeg burde vel egentlig ha gjort noe überamerikansk for å symbolisere det, eller noe sånt. men det har jeg ikke, i vert fall ikke bevisst. jeg har spist pizza, lugget på gresset og nytt sola, plukket blomster, lekt med tantebarna mine, tatt massemasse bilder, vært på regnbue jakt(fant en(på ferga)lol), og kost meg. en veldig fin dag. og en veldig fin star på en ny uke.


//photos by me

har du hatt en fin mandag? og hva har du gjort i dag?

 

happyi dag er det den andre dagen i juli, totusenogølløv. åhh, jeg tror denne månden kommer til å bli super fin. om tjueni dager drar jeg til kroatia og litt før det er det molde jazz med fin musikk, som kaizers og bernhoft og røyksopp. i går startet jeg denne fine måneden med fjelltur på dagen og harry potter maraton til langt på natt sammen med heidi og susanne.
og nå sitter jeg nydusjet med bølger i håret og skal snart gå ut å lese i sola som så vidt titter gjennom skyene. jeg gikk på fjellet i dag også forresten, og jeg fant årets første blåbær. mmmm, elsker blåbær. ♥
// photos by me

hva gjør du i dag? 

» April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
  • hits