mmm kake

har nettopp laget suksessterte. lavkarbo suksessterte faktisk:jeg er litt småsyk, men fikk plutselig veldig lyst på kake. så da lagde jeg denne, med god hjelp fra mamma, da. den ble helt grei. ikke så god som vanlig suksessterte, men god. du finner oppskriften >her<


men nå skal sette meg i sofaen og drikke funlight bringebær saft og spise litt kake sammen med mamma. også tror jeg vi skal se black swan. den filmen er en av de fineste filmene jeg vet om. er så fin. finest er den. faktisk. elsker den.

også noe annet som er finest da. >denne< sangen. finfinfinfinfin. (>her< er youtube-link)

hva har du gjort i dag? og gi meg filmtips da! fineste filmen du vet om?

//photos by me

septemberzara

// photo source: zara.com

dette er fint det. spesielt godt liker jeg den vinrøde genseren på det øverste bildet. fint ja? hva likte du best?

lavkarbo scones


+ ost og bakepulver da
jeg har ikke smakt vanlige scones, men jeg tviler på at det kan smake så mye bedre en disse. disse er karbofrie og supersupersuper gode. også er de superenkle å lage. hvem sa at sunt ikke kunne være godt også?? hehe
fant oppskriften >her< via >camilla phil's blogg<. har du smakt sånne? liker du scones?

//photos by me

craving


//photosource: 5inchandup.blogspot.com

hår ring fra h&m. har så sykt lyst på den. krysser fingrene for at den kommer til molde eller ålesund snart. ikke sant det er fiiint??

høsthøsthøst

på fredag dro jeg og mamma til bjorli. når vi kom frem var det kun 2 grader. det er jo nesten vinter det. 

jeg har kjøpt med en stor og varmvarmvarm hals på jc. den hjelper mye nå kulda setter inn. peisen hjelper også. jeg eelsker hyttepeisen. er så fint å se på flammene og drikke kakao og lese i norwegian wood. (jeg føler forresten at jeg aldri klarer å lese den ferdig. jeg elsker den. men kommer meg ikke gjennom.)nå ser jeg på frustrerte fruer og skal snart drikke enda mer oboy kakao og gjøre lekser. i kveld skal jeg se friends with benefits og drikke enda mere oboy kakao, fordi det er søndag. og helg. og i morgen er det en ny uke og jeg håper den blir fin.

hva gjør du denne fine søndagen? 

//photos by me

stjerner og sånt.

det er fint at det er helg. og det er fint at jeg har en godtepose med masse godt i.

også er det fint at jeg har funnet igjen verdens beste ullsokker. jeg trenger dem nå. det er kaldt.

det er også fint at jeg har melk nå. og oboy. og at jeg har laget meg oboy-kakao med masse krem, fordi det er godt. oboy forever.

det er også fint at jeg er på hytta med mamma og at vi tenner i peisen og har mange levende lys.

også er det fint at han med rød bukse gikk videre i idol, vegard eller noe sånt?? men trist at ikke pål uten hår ikke gikk videre.. det er også fint at jeg har en uåpnet flaske cola light i kjøleskapet sammen med masse pink lady epler. 

det er fint at når vi kjørte i sted så var jeg glad og smilte og sa at det var fint med høst og hørte på kaizers samtidig.

det er også fint at jeg skal ligge oppe kjempe lenge og lese i norwgian wood, fordi jeg kan, og jeg vil, fordi det er helg.

også herregud, det er fint at jeg endelig har fått sett vampire diaries sesongstarten. jeg elsker vampire diaries. #blodfan. lykke. også er det fint at det er stjerneklart ute. men det er ikke så fint at det er så kaldt at jeg ikke klarer å stå ute, og bildene mine ikke blir sånn jeg vil ha dem. men de har vel sin sjarm. håper jeg.. jeg liker fargene.


+ si noe som gjør deg litt glad og får deg til å smile litt ekstrai høstkulda da! + hva skal du i helgen? 

//photos by me

...skal egentlig gjøre lekser nå. lol. drikker iste og lek(s)er i indesign. (hehe) + hva holder du på med?

//photo by me

høstmørket

jeg har hatt hodepine siden torsdag og jeg er sliten og trøtt, selv om det er søndag og jeg ikke har gjort noe som helst på to dager. men det går bra, jeg ser fremover til denne uka, jeg tror det kommer til å bli en fin uke. på torsdag begynner the vampire diaries på igjen, og det er lykke. åååh<3

jeg husker ikke når dette var. men det var fint. det hadde regnet og asfalten var våt og gatelysene lyste skikkelig fint. 
er glad for at det begynner å bli tidlig mørkt nå. det er fint (så lenge jeg ikker er alene.) høsten er så fiin <3<3

+ si noe fint med høsten da!

//photos by me

9/11


//photo source_wehearit

rip alle som døde i den tragiske hendelsen for ti år siden. <3<3

helghelghelg


//photo by me

denne helgen skal jeg chille. hva skal du?

graset er grønt for alle

akkurat nå ser jeg på idol. jeg heier på ISAK(!!) fra forrige episode. men jørgen hattemaker var også ganske flink.
her er et strå. og han som gidde is til dommerne var også flink. så flink at marion fikk frysninger når hun spiste is.

enda et strå. så ja hei. du burde se idol. ellers skjønner du ikke hva jeg skriver om. også er det mange som er flinke til å synge.

følg meg på twitter her. + hva driver du med?

//photos by me

plz


//alle plaggene er fra monki

ønsker, ønsker, ønsker meg dette akkurat nå. monki har så mye fint. noen som kan ta meg med til oslo, gratis, værsåsnill?
+ likte du noe av det?

lalala
//bildene er linket

stikker en tur på fjellet nå! hva driver du med?

i see you i see you i see you

hei. nå sitter jeg her, i sofaen, i stua, og hører på sondre lerche og drikker iste og leser blogger. ute er det skikkelig grått og trist, men det går helt fint, har ingen spessielle planer om å røre på meg på en stund. skal bare sitte her og slappe av. bare chillemax lixåm. 
+(overskriften: fra private caller av sondre lerche. ganske random. men fin sang. heh)(1:lys på veggen en dag forrige uke 2:våte rosaer på onsdag 3: docmartense mine slengt på gulvet i går 4:en rød og død rose i handa mi på torsdagen)

av sondre lerche hører jeg forresten på >denne< og >denne< og >denne<. de er ganske så fine. men nå skal jeg ferdig den siste pretty little liars episoden. jeg har forresten lest alle pretty little liars bøkene, og jeg synes tv-serien er veldig mye bedre. så det så. +hva er dine planer for denne fine lørdagen?

//photos by me

da var det høst

først, litt bilder fra de siste dagene:
suzi sitt fine øye, fire menn som går i kveldssola i ålesund, skole veska og posen min samt en bikbok pose med ny stor cardigan oppi, og dobble peace.

i dag er det første september og det gjør meg litt glad. litt lykkelig. høsten er så fin den. gleder meg til september. og oktober. og november. elskerr -ber måndene. gleder meg til alle trærne blir gule og røde og oransje. det er fint det. enig?
og for å feire høsten, og ønske den velkommen, kjøpte jeg denne i går. chanel nummer 531, péridot. den er litt rar, litt stygg men aller mest fin.

i kveld skal jeg drikke te og se tv og slappe av. i morgen er det fredag og det skal bli fint med helg. og sånn ellers kan du høre på >denne< sangen. + hva driver du med?

//photos by me

» April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
  • hits