det gjør litt vondt å puste.


// photo by me

enda en mandag. en høst mandag.. men med sol da. masse deilig, fin, fantastisk, herlig sol. jeg går med skjerf og varme jakker og tilogmed votter, men alikavell begynner jeg å få vondt i halsen, og det gjør litt vondt å puste. håper ikke jeg blir syk nå.. har også vært på skolen i dag, og gått rundt med gule og rosa ballonger og filmet litt til en stumfilm vi holder på å lage. også har jeg vært med legen, som sa at jeg ikke burde gå med doc.martensene mine fordi de er harde og at det ikke akkurat hjelper når man har vondt i beina og litt sånn begynnende beinhinnebetennelse. så nå skal jeg kjøpe sånn spessielle såler, sånn at jeg kan gå med dem alikavell. hehe. 

også har jeg spist tomatsuppe. og drukket vann. og te, verdens beste jordbær te med honning faktisk. og nå skal jeg gjøre noe som ikke er fint i det hele tatt, men kanskje kan føre til noe fint senere i livet (håper jeg..). LEKSER. lekser jeg ikke forstår noe av. skjønner ingenting!
 andre som har masse lekser? eller noen som ikke har det, og vil hjelpe meg med mine kommunikasjonslekser?

(OG ps: takktakktakktakktakk tuuusen takk til synne som lånte meg verdens fineste deborah lippmann happy birthday neglelakk. ♥♥ du er snill az)

so pretty.

morgenstund

blar i dette fine magasinet (over), drikker jordbær te og spiser ostesmørbrød. (link til magasinets blogg >her< !)jeg har for engangsskyld god tid. jeg våknet en hel time tidligere enn nødvendig. jeg fryser og er trøtt, men det går bra. jeg har 18 uleste innlegg på bloglovin som jeg kan drepe tiden med. bussen går 0710. nå er klokken 0637. åhh så tidlig.


hør forresten >her<, >her< og >her<.

enda tre til.

Hvar, Kroatia sommer 2011. var så fint der at hjertet mitt smelter litt. skulle ønske jeg tok flere bilder der. skal tilbake en gang ♥

//photos by me

åh så pent

NB: dette er et innlegg shitloaded med fine bilder.  (og ps: alle er linkede.)


en dag når jeg blir stor vil jeg bo i et minimalistisk, fint og stort hus, med store rom der det er høyt under taket, og store vinduer, lyse vegger med fin kunst og masse fine bilder,  og en stor og fin og deilig seng som jeg kan ligge i når jeg vil. også vil jeg ha en stoooor samling av krystaller. fordi det er så fint. vackert er det. så det så.

hva synest du? og hva drømmer du om?

sliten.

nå drikker jeg vann med isbiter i, selv om det er kaldt og jeg fryser. samtidig hører jeg på Ed Sheeran - wake me up, og leser litt lekser. tror jeg skal se den nyeste 90210 episoden snart. og så skal jeg dusje. og så legge meg med nye nattklær i nyvasket sengetøy med det fuktige håret i mange fletter sånn at jeg får ganske fine bølger, som jeg mest sannsynelig kommer til å glatte ut i morgen tidlig. vist jeg klarer å stå opp i tide. så langt i denne uka har jeg ikke klart det. jeg rekker aldri bussen, og må få mamma til å kjøre meg.. det er bare teit. ja, jeg skal skjerpe meg.

når klokken er et sted mellom 1600 og 1700 er himmelen forresten veldig fin. 

+ jeg har forandret litt å designet mitt. fugler. masse fugler. både i bakgrunnen og i overskriften. jeg som er livredd fugler.. disse var ikke så skumle.

også var jeg forresten i oslo i slutten av høstferien da. sammen med heidi. fra midt på fredag til seeent på søndag. vi shoppa på monkiweekdayzara og fretex og alle de andre fine butikkene. og jeg forelsket meg i grünerløkka.  en vakker dag skal jeg flytte dit. herregud. det blir fint, det.ååh, se på det fine øyet til fine heidi, som jeg tok i fine oslo. var nesten det eneste bildet jeg tok. glemte helt av å ta opp kameraet.. 


//photos by me

og dere, jeg vet jeg ikke burde si det, ikke engang tenke det, men jeg er lei av skolen. jeg er sliten. jeg gleder meg til jul. gleder meg til neste ferie.

kan du si noe fint du har opplevd i det siste? eller noe fint med oktober? eller en fin sang? eller noe annet som er fint? værsåsnill

oooh october

nå har jeg tatt frem ullsokkene mine. de tykke, varme ullsokkene bestemor har strikka til meg. tror ikke jeg hadde klart meg gjennom dagen uten de.

hei høsten. og hei fine dere. hva gjør dere i kveld?er så fint hvordan lyset fra gatelyset treffer moldes våte asfalt like etter klokken 0000 natt til mandag.                                                         //photos by me

sitter med ullsokker og ulltøffler, pakket inn i et godt, varmt og mykt pledd og leser fine blogger og hører på jonas alaska, maria mena og jarle bernhoft. i morgen skal jeg forresten på min tredje bernhoft konsert, tror det blir bra og fint. jeg gleder meg masse. nå skal jeg lage meg en kopp grønn sitron te. eller kanskje chai latte.


jonas alaska - october    ♥ fin

tre.

alle de tre bildene er fra kroatia turen sammen med ragnhild marie i sommer. vil tilbake dit nå. 

//photos by me

hei.

nå er det endelig høstferie. det er så deilig. så godt. så, ja, bra. BRA. fantastisk. fint. fintfintfint.
forrige uke var grusomt slitsom, med flere innleveringer og prøver. så det er utrolig fint å få slappe av nå.TOMMEL OPP FOR DET. 

nå drikker jeg funlight bringebær saft og ser på 90210. tommel opp for det også. 

har du høstferie nå? hva gjør du på?

//webcam

» April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
  • hits