nytt år.herregud så fort dette året har gått!! ganske blandede følelser om det egentlig. skulle ønske jeg hadde brukt dagene bedre sånn at jeg hadde hatt enda flere fine minner. men det har vært et veldig fint år! men jeg håper og tror dette året alikavell blir enda finere og bedre og suprere!!!! GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!! ♥

theheroineofcupcakes:
(via imgTumble)

//bilder: 1-meg(gammelt), 2 herfra

hyttekos

soffakos

sitter i en soffa på hytta sammen med mamma. jeg har på meg verdens beste sauetøffler som jeg kjøpte på klassetur til polen, og verdens beste nattbukse med blomster på som jeg fikk til jul. også drikker jeg vann. 

er ganske glad i dag. våknet til at pappa overrasket meg med en gave. en superfin gave. fisheye objektiv!! glede. tusentakk papz. driver å prøver det ut heftig nå (som dere ser...) . hehe.he.

peiis

ute snør det og jeg tror endelig at julestemningen begynner å komme. ikke så kult å få julestemning når jula er over, men det går vel fint... vi har fyrt i peisen og nå skal jeg se på tv resten av kvelden. kos.  
♥ hva gjør du i kveld? og i morgen?

//bildene: meg

maragaux

// Margaux from adeline mai on Vimeo.

vist du vil se noe fint burde du sjekke ut videoene til adeline mai, her. jeg har ikke sett alle, men av de jeg har sett er den som ligger over her finest. eller best. eller kulest. liker den. hva synes du? fin ja?

juldet ble tydeligvis jul i år også, selv om selve julestemningen ikke har vært helt på plass. det er den forsåvidt ikke nå heller. trodde den skulle komme da jeg så tre nøtter til askepott, men den gjorde egentlig ikke det.. kanskje den kommer nå i romjula?  gjør ikke sånn veldig mye om den ikke gjør det da, julen er uansett fantastisk fin. 

DSC09276 DSC09304

feiret jul hjemme hos bestemor og bestefar, sammen med min kjære mami og bror. var en super fin julekveld!! og jeg satser på at romjula, og resten av 2011 også blir super. og at 2012 blir enda suprere!!
håper alle er fornøyd med gavene sine, også ønsker jeg alle en MAGISK ROMJUL!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥

//bildene: meg

verden

the world

det er to dager til jul.. og jeg har funnet ut det jeg ønsker meg aller mest i hele verden, men som jeg vet at jeg ikke får. det er egentlig helt ok at jeg ikke får det nå, for det går ikke. for jeg ønsker meg verden. eller, jeg ønsker å se verden. jeg ønsker å dra overalt og se overalt og bli kjent med....overalt. det er det største ønsket mitt. det er det jeg vil gjøre med livet. reise og oppleve. det er egentlig det eneste jeg helt sikkert vet at jeg vil.

my dream

♥ frankrike er dit jeg vil dra aller mest akkurat nå. alt med frankrike fascinerer meg sånn. det er så perfekt. språket, folket, moten, kunsten, maten, arkitekturen - alt. og mest av alt drømmer jeg om paris. paris er selve defiansjonen på drøm. på himmel. herregud, jeg har så lyst til paris at jeg får vondt i hjertet.

hvor drømmer du om å dra? hva er ditt største ønske?

//bildene: meg 

tumblrr

my dream
♥ prøver å fikse litt på designet mitt, og bloggen generelt. vist du vil så kan du i mellomtiden følge meg på tumblr,  her. ♥

 

instagram


fire bilder fra den siste uka. me and suzipuzi i gårkveld (eller i dag???), fresh datamus som jeg kjøpte i dubaii, middag som jeg lagde selv(var ikke godt!!!!) og ragnhildmarie linselus. koz. 

nå sitter jeg her uten stemme... igjen. ønsker meg varme klær og store skjerf til jul! drikker te for harde livet. i morgen er det siste skoledag før juleferien!! åhh det skal bli så fint. håper det blir superduperkaldt og kommer masse fin glitrende snø. gleder meg til enda mere julegaveshopping. og til å ake. og til å drikke gløgg. og aller mest til alle MINE gaver. hoho. 

her er forresten min jule liste på spotify.. kan jeg få din? eller iallefall fine julesangtips? 

 

..

terminprøve i film i går og i dag. ganske stress. hater når det ikke blir sånn som jeg vil at det skal bli. fu final cutcutcut.
ps: savner fremdeles dubai. tror jeg vil flytte dit. og aldri dra igjen.

desert falkon

sunset

//photos by me

hjemme bra, men borte best

desert02

//photo by me

jeg vil tilbake til dubai nå. verdens fineste sted. helt magiskt.

» April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012
  • hits